sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Maalausprojekti -Jailbird Tattoo

Muutama viikko takaperin sain kuulla, että paikallinen Jailbird Tattoo tatuointimesta on muuttamassa vanhan poliisilaitoksen putkatiloista teatteritalon kellareihin. Omistajan toiveena oli, että seinälle tulisi värikäs graffiti. Sainkin pian kuulla, että homma lankesi meikäläiselle ja mieluustihan sitä on tällaisissa projekteissa mukana. Ainut vaatimus oli, että työssä tulisi olla vääntynyt, eläväinen tatuointikone ja väria saisi olla. Pika pikaa väänsin nopeat luonnokset ja muutamia sabluunoita, jotta ideastani syntyisi jonkunlainen käsitys muillekin. Puhtaasti freehändina en tätä työtä lähtenyt sen yksityiskohtaisuuksien vuoksi väsäämään, joten yhdistelin vapaata kättä ja sabluunoita.

Luonnokset ja ideat otettiin positiivisesti vastaan, vaikka ne aika yksinkertaisia olivatkin. Osasin kai kuvailla ideaa paremmin mitä luonnokset osasivat kertoa. Edessä oli työntäyteinen viikko sabluunoiden parissa ja vähän muutakin piti ehtiä vapaa-ajallaan tekemään, joten suuria aikoja ei jäänyt tämän työn miettimiseen. Ei muuta kun kimppuun vaan.

Epähuomiossa ja kiireessä ehdin tilaamaan hieman väärän värisiä maaleja, mutta pienen tutkailun jälkeen löysin työtilani nurkista mukavan setin oikean sävyisiä kannuja mukailemaan ihoa.

Päästessäni teatteritalon pihalle tajusin, että yksi vanhoista työpaikoistani oli lopettanut toimintansa. Tuo edesmennyt nimeämäni Galleria F, jossa toimin galleriavastaavana Suhosen Alpon alaisuudessa, ei tosiaan näin pienellä paikkakunnalla kannattanut. No, pian siirryinkin niistä hommista uusiin haasteisiin ja muut saivat hoitaa gallerian toimintaa. Se muisteloista… Nyt tilat on valjastanut Erkon kampaamo, sekä alakertaan tuleva Jailbird Tattoo.
 
Hommaa tosiaan riitti koko viikolle, vaikka välissä tuli muutakin pientä puuhasteltua…

 
Alakertaa tuttujen spottien loisteessa.

 
Pohja skinit ja hieman tekstejä.

 
Tekstit valmiina ja hieman säpinää ympärillä.


 
Hallitun kaaoksen keskellä värikäs vanha herra itse seinän kimpussa. 


 
Valmistahan siitä tuli useamman tunnin uurastuksen jälkeen.


Erittäin mieluisa projekti, jonka aikana aika lensi siivillä ja niin minäkin. Lisää näitä!

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin hienoa jälkeä, että pitää melkeinpä paikanpäälle päästä katsomaan!

    VastaaPoista
  2. Aivan upeeta kättenjälkeä. Jailbirdin facebook sivuilta tänne eksyin mielenkiinnosta ja oon jo ihan koukussa:D kiitti blogista:)

    VastaaPoista