maanantai 3. lokakuuta 2011

Palautetta Maalausprojekti -erotinasemasta

Päätinpä pykätä oman päivityksen erotinaseman maalauksista tulleesta palautteesta. Koska tällaiset maalausprojektit ovat nykyisin kohtalaisen harvinaisia kaupungissamme, saattavat spraymaalailut nostattaa joidenkin karvat herkästi pystyyn, eikä palaute ole aina positiivista. Tämä projekti on saanut kuitenkin yllättävänkin hyvää palautetta, tekiväthän äijät hyvää duunia!
 

Ennen maalausprojektin aloittamista asiasta uutisoitiin Forssan Lehdessä. Ohikulkijoiden oli helpompi suhtautua maalailuihi, kun oli tiedossa missä puuhissa äijät oikein touhuilivat. Ohikulkijoilta tuli poikkeuksetta hyvää palautetta. Hianoja o! sanos ohikulkija. Forssan Verkkopalvelut Oy uutisoi kyseistä projektia positiivisin sanoin sekä muutamalla kuvalla. Myös kaupungintalolta on kuulunut positiivisia kaikuja. Olkaamme siis hyvillämme onnistuneesta projektista!

Lopuksi vielä luonnoksia joiden pohjalta töitä alettiin työstämään. Jälki oli loppujen lopuksi ihan siedettävää. Maalauksissa näkyy kunkin maalaajan kädenjälki.  


Varsinaiset projektin maalaukset päivityksessä: Maalausprojekti -erotinasema 

5 kommenttia:

 1. Tosi hienoja! Onnee projektista! Millos nähdään seuraava maalattu boksi? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Seuraavaa maalattua erotinasemaa/muuta sähköboksia joudutaan odottamaan mahdollisesti ensi vuoteen. Päälle painava syksy ja tuleva talvi vaikuttavina tekijöinä. Jos kaikki menee putkeen ja luvat saa kondikseen, voi kuluvan syksyn aikana syntyä kumminkin vielä useampi seinämetrillinen säpinää. Peukut pystyssä! :P

  VastaaPoista
 3. Hyvää kulttuuria! Arvostan.

  VastaaPoista
 4. Pirun nättiä jälkeä! Vihdoin jotai piristävää noille tylsän värisille peesseille bokseille. Lisää maalia pinnoille, nyt kun olette päässyt alkuun. Sama juttu arvostan!

  VastaaPoista