lauantai 29. lokakuuta 2011

Animaatioprojekti -Lazy

Viime vuonna tuli aloitettua jo heti alkuunsa kohtuu työlääksi ja pitkäkestoiseksi projektiksi osoittautunut animaatioprojekti. Tuunailin projektia pikku hiljaa muiden projektien ja elämisen välissä, joten työ syntyi aika itsekseen ja kivuitta. Kun tuotos oli alunperin ihan vain omaksi iloksi tehty, ei lopputuloksella ollut niin väliä, kunhan itseäni miellyttävää rouheeta jälkeä saisi vain aikaan.

Aiemmin on tullut puuhasteltua erilaisten animaatiopätkien parissa mm. valoanimaatioiden. Tämäkin projekti sisälsi alkuun erilaista animointia, niin pala-animaatiosta stencil-animaatioon ja kaikkeen siltä väliltä. Loppujen lopuksi kaikki sellainen jota en saanut riittävästi oman katutaidenäkemysten sisälle, jäivät automaattisesti pläjäyksen ulkopuolelle. Valmistunut tuotos on kyllä kaukana niistä ideoista joita aluissa päässäni pyörittelin ja toteutin, mutta niin se lopputuotos tuppaa usein olemaan kaukana alun ideoista. Se on vain niin hienoa nähdä miten tuotos alkaa kehittymään ja elämään omaa elämäänsä. Ideoita ja animaatioklippejä jäi vaikka vielä toiseen ellei jopa kolmanteenkin pläjäykseen, joten kaikki kotiinpäin.

Tällä työllä voisi taistella vaikkapa lazy-teemaisessa battlessa. Siitä voisi kirjoittaa vaikkapa myöhemmin...Syksy puksuttaa kohti loppuaan ja talvi puskee päälle, on siis hyvä aika palata muistelemaan kesän harmautta ja laiskuutta.5 kommenttia:

 1. Aivän mahtavaa jälkeä! Kiitos kovasti tästä!

  VastaaPoista
 2. Hauska pätkä, kekseliästä meininkiä ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulin juttuu, et yhdellä sulle suuttuneella isopäisellä jantterilla Zzzz... olis ollu ummetusta. Ton sun animaation jälkeen alko paska lentää ja jäljet ois tuolla tölön sähköboksissa.

  Mun mielestä tosi nätti pätkä. Taitaa isopäällä olla taidot sen verran haribot, et ainoo keino on paskoo ympäriinsä. Yooo ganstavaippaaa! :D

  VastaaPoista
 4. Kiits kaikille tasapuolisesti!

  Mäy, noin voi olla. Ihmiset kun suuttuvat mitä ihmeellisimmistä asioista, jos eivät siitä mitä on oikeasti tapahtunut, niin keksivät syyn suuttumukselleen. Sekin suututtaa että tajuavat olevansa sitä mitä ovat. Hmmm... Itse sitten voivat tehdä ihan mitä vain, sen kun voi aina kuitata huumorilla. :)

  "Kun sanat loppuvat, alkaa paska lentää" -joku viisas henkilö.

  VastaaPoista