torstai 22. syyskuuta 2011

Maalausprojekti -erotinasema

Aloittelin viime vuoden lopputalvesta juuri vasta vaikeuksien kautta päätökseen saadun projektin. Ajatuksissa oli kaunistaa ja ehostaa melko useaan kertaan töhritty erotinasema uuteen kuosiin. Tämän projektin suhteen olin sitä mieltä, että fogen nuoremman polven maalareille ja maalauksesta kiinnostuneille tulisi antaa mahdollisuus päästä messiin maalailemaan, kenties myös oppimaan samalla vähän jotain uutta.
 

Homma eteni yhteydenotolla kyseisen erotinaseman omistamaan Forssan Verkkopalvelut Oy:n. Seuraavaksi värväsin hommaan yhden nuoremman jannu, jonka kanssa aloimme työstämään luonnoksia Verkkopalvelut Oy:lle. Saatuamme luonnokset valmiiksi tein vielä pienimuotoisen mielipidekyselyn mitkä luonnokset miellyttävät eniten. Kyselyyn osallistui n. 10-18 vuotiaita Forssan lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilaita. Myös verkkopalvelut Oy:llä oli luonnoksista samansuuntaisia näkemyksiä, kuin lapsilla ja nuorilla. Kaupunginarkkitehtikin hyväksyi valitut luonnokset toteutettaviksi.
Ei yhtä ilman toista. Värväsin messiin vielä toisen jannun maalauspuuhiin, niin varmasti on riittävä ryhmä rämä koossaa työstämään peltikopin seiniä uuteen kuosiin. Eipä muuta kun maalit tilaukseen ja menoksi.
 

Maalauspuuhat saatiinkin hyvin käyntiin. Vaikka eräs nimeltä mainitsematon "sankari" tahtoi tulla kaapista ulos ja tehdä erääseen maalausryhmän jäseneen turhan läheisen vaikutuksen. Voin todeta; sori, hetero ja varattu, mutta rispektiä! Harva uskaltaa tulla noin nuorena kaapista ulos. Yön aikana tämä "sankari" oli osannut töhriä pohjamaalausten päälle sanoinkuvaamatonta ripulia. Se siitä, sillä se ei kuitenkaan ryhmä rämää lannistanut, vaan pistettiin meij poijjaat lekat laulaan, eli maalia pintaan. Lannistumatta paras! :) 


4 kommenttia:

 1. Haha Nuuskamuikkusen repun hihna on vähän rikki... =)

  VastaaPoista
 2. Hahhah joo. Jostain kumman syystä viimeisimmät kuvat jäi kameraan ja pistin kuvaa loppuvaiheilta, mutta en valmiista nuuskiksesta. Kyllä tuo reppu ihan ehjä on ja hihnan lainit paikallaan. Pikku vipoja sanos. :)

  VastaaPoista
 3. Helmi muumipiissi! :DDD tipahdus. Tukaripaskaa on ihan tarpeeks liikaa toi on hyvä piristys, lisää tollasta!

  VastaaPoista
 4. Toivokaamme että poikii lisää mahkuja! kommeeta!

  VastaaPoista