torstai 19. toukokuuta 2011

VamuNamut aka KehariKarkit Vol. 1

Tänä keväänä tuli aloitettua uusi keräilyharrastus. Väri- ja lisäaineiden sekä sokerin pakottamana starttasin vakavamielisen karkkiharrastukseni. Teille vanhemmille lukijoille voikin olla tutumpi jalo karkkipapereiden keräily, kuten muinoin mummovainaani hehkutteli paperinkeräilyharrastustaan. Tuosta perinteikkäästä ja kunnianhimoisesta karkkipapereiden keräilystä poiketen, päätin kuitenkin keskittyä epämuodostuneisiin yksilöihin. Yhteensulautuneet ja vamukat namukat kun nyt vaan saa suun täydemmäksi usein suuremman koon vuoksi, niin aina kanssa leveämmän hymyn. Ihme juttu o.

Tässä ensimäisessä osassa keskityn ensimäisen irtomakeispussin sisältöön sitten harrastuksen aloittamisen. Siispä lempinamuihini. :-)


 
Tämän ensimäisen tyylin edustajat nimesin luontevasti Twinsseiksi. Kuvassa Dumle ja suklaakuorrutettu maissipallo Twinssit. Niin ruskeeta paria että.


 
Sienet eivät ole ainoastaan tuttu näky käpykylämme ”katutaiteesta”, ne ovat karkkikeräilijän unelmakeräiltäviä. Monimuotoisuus tulee nimeämissäni Shroomseissa hyvin esiin. On Midgettiä ja Dalia, valuvaa sientä ja vaikka mitä. Vanha karkinkeräilijän sanonta kuuluukin: jokainen keräilijä on uuden Shroomin arvoinen.

 
Lyhyen setin kruunaa jo legendaksi nousseen apinakolmikon muotokuvaa tapaileva Kolmen Kongin Karkki aka Kolmen Ky*vän Karkki (kääntämällä kuva ylösalaisin saat vankan perustelun nimelle). Kaikesta huolimatta jää tämäkin apinainen nami toiseksi, sillä jokainen suu on viidakon kuningas.


Kun ensi kerralla ostat irtomakeispussia, tiedät ettei se jää vain irtsarein, sinulla voi olla paljon enemmän.


2 kommenttia:

  1. Hahhaha!! Lensi aamu kokikset nenäst. Viittaks tolla KKKlla kolmeen viisaaseen apinaa vai onks tolla jotain tekemistä grafa skaba luonnoksen kans? Siin oli kans kolme apinaa. :D

    VastaaPoista
  2. Tarkoitat varmaan Facebookissa järjestettyä GrafaSkabaa.

    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=153203684719168

    Toimii muuten yllättävän hyvin viittauksena tuon skaban luonnokseen, joten jätetään mielikuvitukselle tilaa ja jokaisen itsensä pääteltäväksi. :-)

    VastaaPoista