tiistai 13. toukokuuta 2014

Urbaania tutkimusmatkailua -Pienessä hylätyssä talossa

Taasen on kulunut hetki jos toinenkin edellisestä tutkimusmatkailusta, tai ainakin postauksesta jossa aihetta käsittelen. ;) Päätinpä polkaista moottoroidun kaksirenkaiseni käyntiin ja matkata pikkuteitä kohti tuntematonta, eikä aikaakaan kun muutama entuudeltaa tuntematon kohde tallentui kameran muistikortille. Tässäpä muutamia kuvia toisesta noista kohteista.

Kyseessä vanhako mummonmökki. Ilmeisesti vanhan pariskunnan asuinrakennus ulkorakennuksineen saunoineen, mutta tähän päiväriin vain tuon asuinrakennuksen sisuksista muutama kuva.

Tämän kertainen kohde oli minulle siinä mielessä uniikki, ettei rakennuksen sisällä oltu käyty moniin vuosiin, ainakaan pölyyn ei ollut piirtynyt jalanjälkiä, eikä rakennuksessa ollut ilkivallan merkkejä. Irtaimisto oli paikallaan. Lääkkeet hyllyissä, astiat kaapeissa ja huonekalut paikallaan. Vain aika ja kosteus olivat tehneet tuhojaan. Lattiat vajonneet ja välikatot paikka paikoin tippuneet alas.

Varsin kuvauksellinen kohde, josta olisi helposti saanut laajemman kuvapläjäyksen, mutta jätänpä vaikka toiseen kertaan..
 
4 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja mahtava löytö! Harvemmin enää näkee taloja, joissa on ikkunat ehjänä ja tavarat paikoillaan. Lisäksi kiinnostaisi vielä, että millä kameralla kuvat on otettu?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Totta, aika monet talot pengottu ja tuhottu enemmän tai vähemmän. Ehkäpä tämän talon säilyminen johtui hyvin lähellä asuneista naapureista. Toivottavasti pysyy jatkossakin "koskemattomana", niin voi käydä tuota näyttämässä kiinostuneille harrastajille.

  Canon 7D - Olympus OM Zuiko MC Auto-S 50mm f/1.4 manuaalitarkenteinen pikkulinssi.

  VastaaPoista
 3. Tosi makeita kuvia, hyvä seisahtunut ja klassinen tunnelma

  VastaaPoista