tiistai 27. toukokuuta 2014

Urbaania tutkimusmatkailua -Hirsitönössä

Kevät ja kesä on otollista tutkailuaikaa, niin luonnossa, kaupungissa kuin maaseudullakin. Joten suuntasin moottoroidun kaksirenkaisen jälleen kohti pikkuteitä.  Eikä aikaakaan kun törmäsin taasen aika hurmaavaan hirsitönöön. Edelliseen kohteeseen verrattuna tämä huomattavasti paremmassa kunnossa, mutta sisällä  huomattavasti vähemmän irtaimistoa. Lieneekö ollut viimeiset vuotensa kesäasuntona. Tässäkään koteessa ei oltu käyty luultavaimmin useaan vuoteen, paikat kohtalaisen siistit ja ehjänä, tosin katto oli nähnyt paljon elämää, eikä ota montaakaan vuotta kun katto ja välipohja romahtavat. Kaunis kohde ja varmasti vielä maittavampi sopivampana hetkenä..2 kommenttia:

  1. Oho, vai nyt se on kuvattavissa. Tuota on meinaan tullut kevyesti vuosikymmenen verran kytättyä. Et sattunut tsekkaamaan sitä toista mökkiä sen tuosta lähtevän hiekkatien varrella, ehkä 50-100 metriä tuosta? Päällepäin näyttää hylätyltä mutta se paikka on ollut olevinaan jotenkin hankala --> jäänyt aina tsekkaamatta. Sillä suunnalla muuten on pari muutakin mestaa...

    VastaaPoista
  2. Joo, ainakin nyt siinä oli ovi sen verran avoinna, että sisälle tohti mennä. Pidemmällä oli sen varran meininkiä etten tohtinut pidemmälle mennä. Ja tuonkin tuvan pihapiirissä edelleen toimintaa mm. puidenhakkuuta oli harrastettu aika lähiaikoina. Täytynee pitää seutua enempi silmällä..

    VastaaPoista