lauantai 19. marraskuuta 2011

Cut N Spray: LAZY Battle

Kukapa ei olisi joskus laiska. Jotkut kerätäkseen voimia, ollakseen jälleen aktiivisia. Toiset alituiseen saamattomia ja laiskoja. Saavuttaakseen jotain joutuvat alituiseen pinnistelemään, kun taas toisilta sama onnistuu monin kerron tehokkaammin tyylillä ja rennosti. Ihmisen on nykyisin helppo antaa laiskuudelle valta, kun moni asia on muovautunut turhan helpoksi, tai siltä voi ainakin tuntua. Laiskuudesta taitaakin olla yhtä monta muotoa kuin on ihmistä.

Muutama postaus aiemmin kirjoittelin Cut N Spray forumista. Tällä kertaa sijan saa forumilla käyty lazy-teemainen battle, johon leikkimielisesti osallistuin animaatiollani. CNS on siitä aktiivinen forumi, että siellä aktiivisuus ei rajoitu pelkästään leukojen loksutteluun, kuten netissä turhan monella on tapana. Suuren osan saavat forumilaisten tekemä taide ja silloin tällöin stencileiden  (joskin poikkeuksia löytyy) välillä käydyt battlet. Tämänkertainen battle ei äänestäneitä suurta määrää kerännyt, mutta on toki forumilla aktiivisempiakin aikoja nähty. Se oli tällä kertaa sitä laiskuutta kato. :-)

Lazy battlen voittajan Id-iomin työ on aika vekkuli, jossa on yhdistetty luovasti stenciltekniikkaa sekä string arttia. Työstä tulvi mieleen mummovainaan seinät ja muut mukavat lapsuusmuistot.


Id-iom


Loput lazy battleen osallistuneet työt ja skaban tulokset löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti