sunnuntai 7. elokuuta 2011

Smells like graffiti?Hetken aikaa miettinyt miltä tuo Seenin tähdittämä nykiläinen pelipuputuoksu tuntuu sieraimissa. Törmäsin markettireissulla kyseisiin tuotteisiin ja alon tuoksuttelemaan. Ensivaikutelma hmmm...ei niin kaksinen, joten kiertelin hyllyjä ja palasin takaisin tuoksuun. Eipä nyt ihan paha, mutta aika perus markettimatskua, jos noita tuoksuja nyt niin kovin hyvin osaan analysoida. Jostain syystä ostoskoriin jäi kuitenkin 5 euron body spray, onko syy sitten tuoksu, edukkas hinta, vai Seen. No, katu-uskottavuutta kato! :-)Lehdistötiedote

New York Playboy – koe NYCin skene ihollasi

Ikoninen Playboy-brändi lanseeraa ajan hermolla olevan uuden tuoksun miehille inspiroituneena kaupungin sähköisestä elämäntyylistä. Playboy New York on metsäinen ja moderni tuoksu, joka täydentyy koko vartalolle suihkutettavalla bodysprayllä. Kuuluisan pupu-logon on tuunannut NYCin asenteeseen graffititaiteilija Seen. Pullo muistuttaa linjakasta taskumattia ja tuoksussa aistii vihreän omenan (Ison Omenan kunniaksi) ja vinyylin aromit. Suihkauta – ja pelaa.

New York ei ole syyttä tunnettu unelmien kaupunkina – Isosta Omenasta löytyvät niin maailmankaikkeuden tyylikkäimmät naiset, siisteimmät tapahtumat kuin huipputyylikkäät bileetkin. Ilta saattaa alkaa trendikkäästä Sohon taidegalleriasta ja päätyä kattobileisiin East Villageen. NYCissä hauskanpito on täysipäiväinen duuni.

Menestyvä, tyylikäs ja karismaattinen – paljasjalkaisella newyorkilaisella on luksuselämään vaadittavaa ulkonäköä, viehätysvoimaa ja tilannetajua, jollaista jokainen kundi havittelee. Trendien kärjessä ratsastava kaupunki vaatii häikäilemätöntä itseluottamusta. Maailman tiukimpien pelureiden kotikentällä pärjätäksesi on sinun oltava jäätävän viileä ja varmaotteinen. Jos haluat päästä apajille, paljasta New York -asenteesi. Suihkuta yllesi Playboyn uutta, metsäistä tuoksua ja buustaa itsesi taistelukuntoon.

Tuoksu on moderni, metsäinen ja miehinen ja siihen kiteytyy Manhattanin kansainvälinen ja dynaaminen energia.

Ensituoksu: Väreilevä ryöpsähdys aldehydeja ja limeä sekoitettuna vinyylin aromiin, joka herättää tuoksumuiston NYC:n kadunkulmista ja rakennuksista.

Sydäntuoksu: Raikas vihreä omena (Ison Omenan kunniaksi), filippiiniläisen elemi-puun ja mustapippurin mausteiset tuoksut antavat syvyyttä.

Jälkituoksu: Vetiver, tonkapapu ja täyteläinen vanilja antavat omaperäisen tyylikkään pohjan.

Tuoksua täydentää innovatiivinen 24h deodorant body spray. Body spraytä voi suihkuttaa koko vartalolle, tuoksu on hienovarainen ja kokonaisvaltainen.

Pullon ja pakkauksen suunnittelussa on käytetty tunnustettua graffititaiteilija Seeniä (Richard Mirando) New Yorkin hengessä. Tuoksupullo muistuttaa tyylikkään linjakasta taskumattia ja itse tuoksuneste taittaa purppuraan pakkauksen sävyä toistaen.

Tuotteet
Playboy New York Eau de Toilette 50 ml, hinta kaupassa noin 13 euroa
Playboy New York Body Spray 150 ml, hinta kaupassa noin 5 euroa

          Cisionwire
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti