keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Poladarium 2014


Sain viime kesänä mukavaa postia. Nimittäin eräältä projektipäälliköltä meiliä, jossa tiedusteltiin haluaisinko osallistua Poladarium 2014 kalenterin tekemiseen muutamalla polaroidkuvallani. Mikä jottei sitä tuollaiseen projektiin lähtisi, vielä kun päivät olivat sen verran mielenkiintoiset ja kuvatkin toivottavasti natsaa hyvin päiviin, jouluaattoon sekä vuoden toiseksiviimeiseen päivään.

Nyt kalenteri on putkahtanut ulos ja omat kalenterit kätösissä. Hieno nähdä omien kätten tuotoksia tuollaisessa muodossa ja muiden ottamien fotojen seassa. Kalenterissa vuoden jokaiselle päivälle oma kuvansa. Kuvan takana kuvan nimi, pieni selostus kuvasta sekä kamera ja filmi jolla kuva räpsästy. Tietysti kuvaaja, kotikaupunki ja maa sekä kuvaajan nettisaitin osoite.

Kalenterin saa pöydälle seisomaan tai ripustettua seinälle. Välineet kalenterin mukana. Laadultaan printit ovat yllättävän hyviä, ei juurikaan poikkea alkuperäisestä kuvasta. Paksuhkot sivut voi kerätä kalenterin mukana tulleeseen laatikkoon. Kyseistä kalenteria saa ainakin täältä, jos jotakuta kiinnostaa kauniit ja kiinnostavat valokuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti