keskiviikko 11. syyskuuta 2013

TöhrySkaba vol. II
Jepjep, jälleen skabaillaan, vaan nyt ajankohtana talven sijaan syksy.
Kaiku ja blogi järjestää luovan töhrykilpailun (graffitiluonnoskilpailu) paikallisille taitajille. Jos olet Vorssalaien tai lähikunnista, kädentaidot hanskassa ja hanskat ainakin miltein tallessa, kädet heilumaan, siinä syksyn kylmäkin kaikkoaa. Parhaassa tapauksessa nettoat mahtavan tuotepalkinnon!

TöhrySkaba vol. II:lla ei ole teemaan, joten voit vapaasti kynäillä. Tyyli, tekniikka ja töiden määrä vapaa, kunhan pysyt maltillisissa rajoissa 1-3kpl/kisaaja. Taidot eivät välttämättä ratkaise sijoitusta, vaan idea sekä luova toteutus!!!

Kisa on voimassa 11.9.2013 - 31.10.2013 välisen ajan.

Lähetä työstäsi otettu kuva (jpg) osoitteeseen: tohryskaba@gmail.com Kaiku ja raati valitsee läheteyistä töistä mahdollisesti 1-3 parasta ja ottaa yhteyttä parhaiden luonnosten tekijöihin piekkoin kisan päätyttyä. Kaiku ja blogi pidättää oikeudet käyttää kisaan lähetettyjä kuvia blogissa ym. parhaaksi katsomassaan yhteydessä.

Kaiku ja raati valitsee töistä parhaat. Parhaiden töiden töhertäjät palkitaan mahtavilla tuotepaketeilla! Luvassa mm. graffitiaiheisia t-paitoja, spraymaalia, tusseja...

Skaba on päättynyt. Palaillaan astioille heti kun raati on päätöksensä tehnyt ja tulokset saatu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti