sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Walking And Shooting Vol.2

Tällä kertaa vaihdoin sumuisen putken kiinteisiin manuaalitarkenteisiin ja lisäsin herran värit. Värikästä o ja ei muuta kun paanalle jalottelemaan. Ja joo-o, tarkennusta saan vielä harjoitella rutkasti lisää, eijo helppoo tää, mutta lepposaa syyselämää.4 kommenttia:

 1. Oon usein miettiny,että eihän tuossa "käpykylässä" edes ole mitään kuvattavaa,kun olen turistivierailuillani siellä käynyt. Jotain räkäsiä räksyjä (räksy on sana,jossa ykdistyy räkis ja tägi, tägsy= tägi , räkxy= räkiksen tekemä tägi),rumia rakennuksia ja ihmisistä tyhjiä katuja. Ilmeisesti kaupungissanne on todella surkeatasoinen maalauskulttuuri,joka esimerkkejä kertomalla käy ilmi esimerkiksi näistä kaikenlaisista wisdom ja joni was here-kirjoituksista. Varmasti tunnet tekijöitä,joten pyydänkin sivua välittämään heille seuraavanlaisen viestin: OPETELKÄÄ PIIRTÄÄN LELUT.

  VastaaPoista
 2. :D Älä nyt liikaa päätäs vaivaa, saat vielä hiertymän. Sori, mutta en ole tekemisissä paikkakunnan "maalareiden" kanssa, muuutta etköhän saanut terveisesi tätä kautta perille. :) Onks noi jotain uusia kirjoituksia? Missä, missä? En meinaan ooo vähään aikaan ehtinyt muilta kiireiltä tekemään kuvausreissua mestoille, tai sit en vaan osaa tulkita harakanvarpaita. :)

  VastaaPoista
 3. Eiks tomppa aka krister forston ole aika kova jätkä noissa kuvioissa?! http://3.bp.blogspot.com/-Jn4NOpjXFcI/T9w5zowaEpI/AAAAAAAAA2I/PZ4DJGBEwgs/s1600/13.jpg Mitä olen kuvien perusteella täällä ja muualla netissä nähnyt, se jätkä ei jätä mitää arvailuiden varaan. Taso on mestarillisen luja! Hip hopin neljä elementtii hallinnassa! Ainakin kaks!! Törkyriimit putoo kuin alkkis torin tatamille. Grafu osasto toimii kuin käytöstä poistettu junan vessa pahimpaan ripuliin. DJ skilssit ihan salee hallinnassa, sen verran virtaviivaisesti se kääntää auton rattia ettei pölyyn piirtyneet tytöt ehdi väistää. Man's gotta do what man's gotta do. Pakko olla nopee Dj kun keikkaa pukkaa vähintäin yhtä paljon mitä kahdelle pitsanaamaselle pizzakuskille yhteensä. Bredrerdance salee toimii, miettikää nyt, jos joku omistais sellasen adonisbodyn mitä tää herra, salee pyörii päällään sen verrat et punasta hierytmää tulee. Love & Pees

  VastaaPoista
 4. Haha :D päivän, ellei jopa viikon parhaat naurut. Voi olla KOKO skenen kulmakivi.

  VastaaPoista