torstai 5. tammikuuta 2012

Random katutaidepläjäys

Tsekkailimpa Facebookissa Laillinen maalausseinä Forssaan-ryhmästä löytyviä katutaidekuvia. Mikä jottein osasta kuvista voisi tehdä myös blogipäivityksen, kun ei tuota facialia kumminkaan jokainen blogilukija hoksaa tarkistaa, mutta tuo ryhmä voi tulla tutuksi tällä tavoin tämän blogin myötä. Molempi parempi sanos. Vaikkei kumpikaan ole paras tapa toimia seinän saamiseksi meidän käpykylään, vaikka jotkut niin haluavat ajatella, hyvä alku kuitenkin. :-)

Kuvat on räpsitty parina edellisenä vuotena, eli eipä mitään uusinta uutta settiä, mutta antaa taas hitusen laajemman käsityksen käpykylän töhryistä, vaikka eipä noita näytä kovin tiuhaan tahtiin syntyvän, on osa ihan pätevän piristäviä, vaikka laittomia. Paras tapahan ehkäistä töhryjä, on kieltää ne kokonaan. :-)


Kuvaaja: muutama eri kuvaaja

5 kommenttia:

 1. forssassa suomen paskin dokumentoitu skene ?????

  VastaaPoista
 2. Paha lähteä arvioimaan asiaa, kun en ole tutustunut keikkien paikkakuntien dokumentteihin. Ja riippuuhan tuo aina arvioijasta. Voi ollakkin ja mahdollisesti, mutta huonoiten dokumentoitu skene varmasti!

  VastaaPoista
 3. Hyvin näkee taas kaupungin leluuden tason. Ensin kirjaintyylit haltuun, ennenku värit mukaan. Hyvin onnistuttu rikos -sanassa mässäilemään väreillä,mutta letterit on jostain ala-asteen kuudennen luokan takapulpetin piirustuskerhosta. Kannattaa piirtää ensin muutama vuosi,ennenku lähtee tekemään mitään seinille. Terveisiä tämänkin paskan vääntäjälle!!!

  VastaaPoista
 4. Kaupunki nyt varmaan suuttuu tuosta anonyymin kommentista, mutta antaa mennä. Ei positiivista ilman negatiivista. Jos ton on tehnyt 6. luokkalainen, ei ollenkaan paha rikos noin niin kun ulkonäöllisesti. Hard shit, niinkus sanotaan. Jos tuo olisi luvallisella seinällä, sinäkin olisit voinut maalata sata kertaa paremman tuon päälle ja näyttää noille nuorille miten kanki väännetään. :)

  VastaaPoista
 5. rik-os kuka teki rikoksen? no neme, no fame! rik on erillinen yhdiste, o.s auringolla rikaste. vai ö.s kuka vittu on o.s. tai ö.s.? syyllinenköä? hä?

  VastaaPoista