torstai 19. kesäkuuta 2014

Urbaanit jäljet

Päätinpä tässä muuttaa Katutaidetta Fogessa sarjan nimen hieman kuvaavammaksi, sillä enhän minä oikeastaan tiedä mikä tuolla kadulla on taidetta ja mikä ei. Mistä lähtökohdista kukin jäljen jättäjä lähtee jälkeään jättämään. Vaikka kai mikä vain voi olla taidetta, mutta kai se lähtee ensisijaisesti tekijästä, että miksikä jäljen määrittelee. Tämä uusi otsikointi on myös vähemmän provosoiva.. Pyrin tässä blogisarjassa päivittelemään kuvamuodossa urbaaneja jälkiä, sen otsikon alle mahtuu paremmin erillaiset juttuset. Lisäksi voin hyvin laajentaa reviiriä ja napsia kuvia muualtakin kuin vain kotikylästä. Pitäydyn kuitenkin lähitienoossa. :)
2 kommenttia:

  1. Onkos tmk's vielä hengissä? Ilmestyykö uusia täksyjä tai "throwie" settiä? Ja hieno toi vika stencili ja osuva teksti ! :)

    VastaaPoista
  2. Jaa-a. Musta tuntuu et se päätekijä ei asu enää vorssassa. Mu se mitä oon kuullu, ni ei noo muut o uskaltanu töhriny ku muilla nimimerkeillä.Eeli jotai harakanvarpaita o ilmestyny juu, eip mitää varsinaisesti kuvaamisen arvosta,, muutamia ihan jees juttuja, jälkiä kumminki. :D

    VastaaPoista