perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sissipuutarhurit

Jeps jeps. Kävipä tuossa hetkenä muutamana sellainen sattumus, että löysin itseni YLE:n Sissipuutarhurit ohjelman kuvauksista. Ohjelmaformaatin tarkoitus on aktivoida yhteisöjä. Enemmän asiasta täältä. Alkujaan luulin olevani yksi hyvää tekevä talkoolainen, mutta mitä lähemmäksi kuvaukset tulivat, sen enmmän alkoi tuntua, että sain jonkunlaista vetovastuuta ohjelman sisällöstä.

Ja niinhän se sitten meni. Sain väsättäväksi luonnoksia vanhan marketin seinämaalausta varten, eli katutaidepläjäystä oli tiedossa. Pieni luparuljanssi oli edessä sekä lahjoitusmaalien keräilyä, joista muuten suuri kiitos kaikille lahjoittaneille tahoille!! Tietysti piti vielä saada mukava porukka maalailemaan aluetta komeemmaksi ja kivastihan porukkaa löytyi.

Paneudun nyt vain tuohon maalailujuttuun tässä päivityksessä, vaikka se onkin vain yksi pieni osa ohjelmakokonaisuutta. Mukavampikin on sitten katsella itse ohjelma, kun ei kaikkea paljasteta ennen ohjelman esitystä.. ;)


Paikallislehdissä oli myös muutamia juttuja sissien alla ja vähän jälkeen.
Pohjamaalia betonipinnalle.Tirehtööri ite antamassa ohjeistusta. :-)

Marketin betoniseinä ei jäänyt ainokaiseksi maalauskohteeksi. Talkooväki pääsi maalailemaan myös alueen sähköbokseja.


Kyseinen Sissipuutarhurit jakso tulee YLE 2:lta 28.7. klo 19.30 joten silloin digiboksit viritettyinä, mikäli yhteisöllinen toiminta vorssasta kiinnostaa. ;)

Kiitosta vielä omasta puolestani että sain olla mukana talkoissa, oli varsin mielenkiintoista tehdä televisio-ohjelmaa. Ja etenkin kiitos kaikille sisseileville talkoolaisille!

2 kommenttia:

  1. Kävin mestoilla tarkistamassa ton ja täytyy sanoa et vitun hieno! Lisää väriä forstoniin! Sähköboxit oli aika gay, musta perhoset oli sommiteltu aika kankeesti.

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Heti kun ehtii muilta projekteilta kysellä lupia ja jos luvat menee läpi, si tulee väriä pinnoille. ;) Kukaan eijo seppä syntyessään. Pääasia et äijät sai vähän vapaammin suhailla perhosia pinnoille. Kyl se flow tulee treenailemalla si vaiheessa.

    VastaaPoista