perjantai 21. joulukuuta 2012

21.12.12

Tänään ryskyy...ehkä. Vai ryskyikö jo? Maya-kalenteria tulkitsevien mukaan meidän tuntemamme maailma loppuu. Maailmanloppu!  Nostradamuskin ennusti maailman tuhoutuvan 2006-2012. Jokaisena hetkenä päättyy maailma, vaan kenen ja millainen. Toisen loppu on toisen alku. Tämä kosminen päivä seisotaan meidän aikamme pimeimpänä päivänä, talvipäivänseisauksena. Tänä vuonna se tarkoittaa monille myös töiden seisauttamista mahdollisesti pitkähköksi vapaaksi, mikä luo taas aivan erilaisen maailman. Tämän uuden maailman aika on tässä päässä aloitettu kylmässä säässä, mutta sisätiloissa kuuman terästetyn kaakaon ja takan loimussa. Uusi aika ja uudet kujeet, vaan ei juopuneen puheet.

Tällä päivämäärällä syntyi legendaarinen muusikko Frank Vincent Zappa, joka loi aivan uudenlaisen maailman mm. kosmisen psykedeelisellä musiikillaan. Apollo 8 laukaistiin matkaan. Tänään maapallo siirtyy galaksimme keskipisteeseen, joka tapahtuu vain kerran kymmenissä tuhansissa vuosissa. Sanovat myös, että tänään aurinkokuntamme planeetat ovat samassa suorassa linjassa toisiinsa nähden. Galaksin keskipisteessä on myös musta aukko, ihan sopivasti näin pimeimpään aikaan. Tämä aurinkojumalan päivä saa auringon uudelleen syntymään ja on hyvin merkityksellinen myös meidän valtauskonnollemme. Pyramidit, ristit, Ra, pyhä kominaisuus, aurinko.

Eipä ihme että kalenteri vaihtuu ja tästä eteenpäin uusi aikakausi näkee pikku hiljaa valoisamman päivän. Moni palvoo aurinkoa, mutta älkää ottako liikaa arskaa melanoomariskin vuoksi. Inhottu, ihailtu ja paljon palvottu AURINKO, tuo elämän pallollamme mahdollistava suuri pallo, huomenna taas toivon mukaan, saamme nauttia kauniista loistostasi. UGH
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti